+31 (0) 20 760 2040 info@spilgames.com

Mobile User Privacy – NL

Mobile User Privacy

Feb 19 2018

SPIL Games BV (hierna ‘SPIL’ genoemd) zet zich ervoor in de privacy van onze gebruikers te beschermen en behandelt alle persoonsgegevens van deze gebruikers met zorg en respect. In ons privacybeleid voor mobiele apps wordt beschreven welke gegevens wij van onze gebruikers verzamelen, wat we daarmee doen en wat de beperkte betrokkenheid van derden is. We verzamelen niet meer informatie dan redelijkerwijs nodig is om jou de beste gebruikerservaring te bieden.

SPIL deelt toestelherkenners en andere persoonlijke gegevens met onze vertrouwde socialmedia-, advertentie- en analysepartners om je gebruikerservaring te verbeteren. Onze partners helpen ons met het verbeteren van de functionaliteit van onze spellen, het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze spellen en het maken van advertenties die relevant voor jou zijn.

SPIL gebruikt toestelherkenners en andere persoonlijke gegevens ook voor de volgende doeleinden:

Functionaliteit: SPIL verzamelt gegevens over keuzes die je hebt gemaakt, zodat het spel op jou kan worden afgestemd. SPIL onthoudt keuzes die je hebt gemaakt, zoals taalvoorkeur, locatie en andere instellingen, en biedt gepersonaliseerde of verbeterde functies die jij selecteert, zodat je de volgende keer als je het spel speelt deze informatie niet opnieuw hoeft op te geven.

Analyse: SPIL verzamelt gegevens over de manier waarop je ons spel gebruikt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak je een spel speelt, waar je de meeste tijd aan besteedt en hoe je met een spel omgaat. Zo kunnen we de structuur, navigatie en content van ons spel zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Ook kan SPIL nagaan of je fouten tegenkomt en op die manier bepalen of ons spel moet worden aangepast.

Aanbevelingen: SPIL verzamelt gegevens over je om spelcontent te optimaliseren en je aanbevelingen voor spellen te kunnen geven.

Social media: SPIL deelt gegevens met socialmediabedrijven. Deze bedrijven kunnen deze gegevens gebruiken om je relevante advertenties te laten zien op hun websites en online services.

Advertenties: SPIL verzamelt en deelt gegevens om advertenties in het spel aan jouw voorkeuren en online gedrag aan te kunnen passen. We gebruiken deze gegevens ook om de prestaties van onze advertentiecampagnes te meten en het aantal keren dat je een advertentie te zien krijgt te beperken. Deze gegevens worden gedeeld met externe advertentiebedrijven.

SPIL behoudt zich het recht voor deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen, mogelijk als gevolg van wijzigingen in onze spellen of relevante regelgeving.

Neem bij eventuele vragen en/of opmerkingen contact met ons op via info@spilgames.com of schrijf naar: SPIL GAMES BV Mussenstraat 15 1223 RB, Hilversum Nederland