+31 (0) 20 760 2040 info@spilgames.com

Parents – NL

PRIVACYBELEID MOBIELE SPELLEN KINDEREN EN OUDERS

01-09-2017

We hechten grote waarde aan het beschermen van de privégegevens van onze gebruikers en behandelen hun persoonlijke informatie met zorg en respect. Ons Privacybeleid Mobiele Spellen beschrijft welke gebruikersgegevens we in onze spelletjes voor je mobiel verzamelen en wat we ermee doen, evenals wat de beperkte betrokkenheid van derden is. Een hoofdbeginsel is dat we niet meer informatie verzamelen dan dat wat redelijkerwijs nodig is om onze spelletjes te kunnen gebruiken.

SPIL erkent de noodzaak om de door ons verzamelde persoonlijke gegevens met betrekking tot kinderen extra goed te beschermen. We hanteren daarom een scala aan maatregelen voor de bescherming van die gegevens. We verzamelen niet opzettelijk persoonlijke gegevens van kinderen, tenzij het verzamelen ervan onder een uitzondering in de privacywet valt. Wanneer we persoonlijke informatie van kinderen willen verzamelen, beschermen we die informatie met passende extra maatregelen. Onze mobiele spelletjes kunnen reclame voor de producten en diensten van SPIL of van derden bevatten, maar op gedrag gerichte reclame wordt niet getoond indien we weten dat de gebruiker jonger is dan 13 jaar.

We raden ouders en wettelijke verzorgers aan om ons Privacybeleid Mobiele Spellen en de Gebruiksvoorwaarden met hun kinderen te bespreken en deze aan hen uit te leggen. Indien een kind jonger is dan 13 jaar en persoonlijke informatie probeert te registreren, informeren we dat kind dat de goedkeuring van een ouder of wettelijke verzorger benodigd is.

CONTACTGEGEVENS SPIL

Indien u meer informatie wilt, stuur dan een e-mail met uw vragen, opmerkingen of feedback naar info@spilgames.com, of schrijf naar:

SPIL GAMES B.V.
Mussenstraat 15
1223 RB, Hilversum
Nederland